Historien gjentar seg for Microsoft

Microsoft har måttet trekke tilbake Service Release 2 (SR-2) til Office 97 på grunn av feil i installasjonsprogrammet. Også SR-1 ble for et drøyt år siden trukket tilbake.

Mange brukere av Office 97 har prøvd å installere oppdateringspakken Service Release 2. Mange har lykkes, men også et stort antall brukere har støtt på problemer. Problemene ser ut til å skyldes vansker med å detektere alle de forskjellige variantene av SR-1.

Microsoft anbefaler brukere som ikke har fått installert SR-2 om å vente til det kommer en korrigert utgave. Brukere som har greid å installere SR-2, behøver ifølge Microsoft ikke å gjøre noe som helst, feilen skal kun ligge i installasjonsrutinene og skal ikke påvirke bruken av Office 97.

digi.no skrev tidligere i september om at en av våre lesere hadde løst problemet ved å hente ned den siste utgaven av SR-1. Uten at vi har fått det bekreftet fra Microsoft, antar vi at dette likevel ikke er en fullgod løsning for alle, siden Microsoft trekker tilbake SR-2 i stedet for å be brukerne hente ned den nyeste utgaven av SR-1.

SR-1 ble i august i fjor trukket tilbake for en periode på grunn av en lus. Microsoft brukte den gang omtrent en uke på å komme med en ny utgave av oppdateringspakken.

Til toppen