Hjemme-PC til alle Boligsamvirkets medlemmer

Medlemmer og ansatte i boligbyggelagene får nå tilbud om en fullt utstyrt hjemme-PC, inkludert brukerstøtte i tre år. Dette fremgår av avtalen som nå er undertegnet av NBBL og Telenor

Boligsamvirket har 560.000 medlemmer og 1.200 ansatte, noe som kan gjøre avtalen til den hittil mest omfattende i sitt slag, skriver Telenor i en pressemelding.

Telenors eget Brukerstøttesenter skal gi medlemmene og de ansatte nødvendig bistand knyttet til leveranse og bruk av maskin- og programvare. Både Internett-abonnement og fri brukerstøtte ved hjelp av gratis grønt nummer, gjelder i tre år. Hjemme-PC-pakken inkluderer en IBM APTIVA E-48-PC med lydkort, CD-rom (DVD2), 15 tommers skjerm, Canon fargeskriver og ISDN-kort eller modem, en omfattende programvarepakke og en egen Windows desktop utviklet spesielt for Boligsamvirket.

Prisen er satt til 16.900 kroner, og vil kunne revideres en gang hvert kvartal, i tråd med utviklingen i markedet. Medlemmene og de ansatte tilbys også finansieringsløsning, hvis avbetaling foretrekkes fremfor kontant oppgjør. Forutsetningen for å kunne benytte seg av tilbudet er medlemskap i et boligbyggelag tilknyttet NBBL.

Til toppen