Icon trekker fotballkrangel for retten

Icon Medialab trekker EuroFootball for retten og saksøker selskapet for 12,9 millioner svenske kroner. Icon mener at EuroFootball ikke har betalt, EuroFootball mener at Icon ikke har levert.

Det svenske konsulentselskapet Icon Medialab går rettens vei for å få 12,9 millioner svenske kroner fra det 'svenskbritiske' Internett-selskapet EuroFootball. Grunnen er at Icon mener selskapet ikke har betalt alle regningene sine. Fotballgjengen mener på sin side at Icon ikke har levert, og dermed er krangelen i gang.

- Vi går til sak på grunn av utestående fordringer, bekrefter Icons jurist på saken, Robert Ander, overfor nettavisen Vision.

EuroFootball, som leverer nyheter om europeisk fotball samt har en e-handelstjeneste for fotballeffekter, benekter at de ikke har betalt alt de skulle til det svenske konsulentselskapet.

- Dette har ingenting med likviditet å gjøre. Vi mener at de ikke har levert, derfor har vi ikke betalt. Vi betaler ikke for noe vi ikke får, sier Paul Fischbein, administrerende direktør for EuroFootball i Sverige, til digitoday.no

Det er ikke kjent når saken kommer opp for retten.

Til toppen