IDG Norge går for Rubicon

Utgiveren av Computerworld og PC World velger å satse på Rubicon Global og Rubicon SalesOffice. "Best i test" ga umiddelbar uttelling for SPCS-Gruppen.

IDG Norge skal nå investere i e-handels- og CRM-system fra SPCS-Gruppen.

IDG Communications Norge AS inngår i det amerikanske IDG-konsernet ( International Data Group Inc ), som er en av verdens største informasjonsleverandører innen IT-sektoren. Konsernet utgir totalt 290 aviser og magasin i 75 land. I tillegg produserer de også IT-relaterte analyser, utstillinger og bøker. Selskapet har mer enn 9.000 ansatte og en totalomsetning på i overkant av 2,35 milliarder dollar.

I Norge er selskapet best kjent som utgiver av PC World og Computerworld.

Det er IDG Norge som nå i første omgang velger å investere i e-handelssystemet Rubicon Global og salgsstøtteprogrammet ( CRM ) Rubicon SalesOffice fra Rubicon Norge. Rubicon Norge inngår i SPCS-Gruppen.

Salgsarbeidet er sikkert ikke gått tyngre etter at Rubicon Global nylig ble "best i test" i nettopp den norske utgaven av PC World.

-Vi ønsker ikke å gå ut med størrelsen på avtalen, sier direktør Geir Arne Olsen i Rubicon Norge til digitoday.no.

-Men kontrakten er betydelig og dessuten er den prestisjefylt på grunn av kunden og derfor en fjær i hatten til Rubicon, fortsetter Geir Arne Olsen til digitoday.no.

Ifølge Robert Lindemark, IT-sjef i IDG Norge, er dette det første skrittet mot å integrere hele den norske delen av IDG konsernet i Rubicons løsninger og standarder i løpet av en toårs-periode. I første omgang er det økonomi- og administrasjonsavdelingen som skal integreres.

-Med denne løsningen kommer vi til å redusere mye av det dobbeltarbeidet som gjøres i dag. I tillegg vil dette forbedre våre elektroniske forretningsprosesser, sier Lindmark.

-Vårt mål er å bli den beste leverandøren av internettbaserte e-handelsløsninger til SMB-markedet. Denne avtalen er en bekreftelse på at Rubicon lykkes med sin satsing innen e-handel og CRM, avslutter Olsen.

Til toppen