BEDRIFTSTEKNOLOGI

Innsidere selger i Visma

Fire rapporteringspliktige Visma aksjeeiere solgte fredag 20 prosent av sine eierandeler i selskapet. Kursen på aksjen har steget siden handelen ble kjent.

Eirik Flaa
11. feb. 1997 - 01:00

Av selskapets totalt 26 millioner aksjer, ble det fredag solgt rundt en millon av sentrale personer i Vismas ledelse. Likevel synes ikke markedet å ta særlig notis av handelen, og aksjen gikk etter en minimal nedtur igjen opp til ny toppnotering mandag.

- Jeg synes det er svært merkelig at markedet ikke reagerer. Jeg kan ikke komme på mange unnskyldninger for ledelsen til å selge nå, ettersom de nylig under en presentasjon lovpriste selskapets fremtidsutsikter, sier en analytiker til digi:data.

En av de som solgte aksjer fredag, styremedlem i Visma ASA Niels C. Møller, synes ikke det er det minste påtakelig at markedet ikke reagerte.

- Jeg hadde egentlig ikke lyst til å selge, men dette var noe vi var blitt enige om for lenge siden, sier Møller til digi:data. Han sier at det var to hovedårsaker til salget ble foretatt.

- Delvis var dette et spredningssalg, men også fordi vi som nå solgte ikke tidligere har fått lov til å selge, sier Møller og legger til at han gikk ut med en pen gevinst.

De fire som solgte aksjer fredag var forruten Nils C. Møller, direktør for forretningsutvikling Christian Fr. Christensen, styremedlem Magne Storvik og styreformann Torvald Eriksen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra