Intel tilbakekaller hovedkort

Intel vil trekke tilbake hovedkort som benyttet seg av 820-chipsettet. Grunnen er at datamaskiner med dette hovedkortet kan restarte uten forvarsel.

Hovedkort som inneholder Intels 820-chipset har en defekt fordeler (Memory Translator Hub - MTH). Dennes hovedoppgave er å oversette og fordele signalene fra SDRAM minnet til chipsettet. MTH'en brukes kun i hovedkort som bruker SDRAM og 820-chipset. MTH'en ble først sendt ut i slutten av 1999, så eldre systemer enn dette er ikke berørt av feilen.

Intel har identifisert feilen som et støyproblem med MTH som kan gjøre at systemene uten forvarsel restarter, mister oppsettet eller henger. I tillegg kan problemet, i verste fall, gi korrupte data.

Intel jobber med å få kontaktet kundene som har kjøpt hovedkortet for å tilby et erstatningskort. Brukere som vil vite om deres system(er) bruker en MTH kan kontakte produsenten de har kjøpt fra for informasjon eller laste ned et verktøy fra Intels sider (<A HREF="http://www.intel.com/support/mth" TARGET="_top">http://www.intel.com/support/mth</A>)

Til toppen