Iterated med gammelt nytt, igjen

Iterated sendte ut to pressemeldinger mandag ettermiddag om nylanseringer. Hovedbudskapet er imidlertid gammelt nytt. Pressemeldingene ble gjengitt som børsmeldinger tirsdag formiddag.

Den ene pressemeldingen omhandler STING, tidligere omtalt i digi.no i en artikkel fra januar i år. Ved siden av "nylanseringen" av STING har Iterated sendt ut en pressemelding om ISA (Image Systems Architecture) som er en produktifisering av Iterateds teknologi for billedbehandlingsmarkedet.

Begge pressemeldingen kan leses i full-tekst ved å forfølge lenken i høyre marg. Det samme gjelder tidligere omtale av STING i digi.no.

I pressemeldingene fremgår det at selskapet nylig har inngått en avtale med Color Technology Inc. (CTI) for å utvikle og markedsføre ISA-baserte produkter for billedbehandlingsindustrien. I følge Iterated produserer CTI annonsemateriale for blant annet Nike, Microsoft, Coca Cola og bryggeriet Miller Brewing.

Iterated har også inngått en avtale med selskapet Altamira Group, som bruker STING-teknologien i sine sluttbrukerprodukter. Altamira utvikler tilleggsprogrammer for Adobe.

Til toppen