Itworks satser på metakalog fra MaXware

Infrastrukturintegratoren Itworks har inngått avtale om å selge og installere katalogtjenester fra trondheimsbedriften MaXware.

Itworks as driver med integrasjon av infrastruktur, fra datanettverk og datamaskiner til videooverføringer og telefoni, også kalt konvergensintegrasjon.

For å sikre synkronisering og samordning av data på tvers av plattformer og programmer, har Itworks valgt å satse på metakatalogtjenesten til trondheimsbedriften MaXware International AS.

Avtalen mellom de to bedriftene gjør Itworks til distribusjonspartner for MaXware i Norge. Det skal selge og installere MaXware-programvare, med programmerings- og installasjonsbistand fra MaXware.

Itworks er resultatet av en fusjon mellom tidligere EDB Intech og utstyrsdivisjonen i Telenor Business Solutions, som siden har infusjonert Thrane Information System og Thrane Nextit. Telenor ASA og EDB Business Partner ASA eier 45 prosent hver.

MaXware er internasjonalt kjent for sin Enterprise Meta Solution, og er hundre prosent eiet av EDB Business Partner. Det har kontorer i USA (New York) og i Australia (Canberra).

Til toppen