Kjære sykepleier!

Kjære sykepleier! Du tjener for dårlig. Du ender snart som utbrent. Du trenger 50.000....du trenger 50.000 for - om mulig - å friste noen av de bortkomne tilbake til sprøytene.

Kjære sykepleier! Du tjener for dårlig. Du ender snart som utbrent. Du trenger 50.000....du trenger 50.000 for - om mulig - å friste noen av de bortkomne tilbake til sprøytene.

Slik kan du stå imot fristerne fra medisinfirmaene som ønsker deg som medisinselger - stå imot fristerne fra flyselskapene som ønsker deg som flyvertinne - stå imot!!!

Jeg gir deg herved min støtte. Jeg har sett filmen din på TV 2 og tv2.no, og jeg synes du er flink til å drive lønnskamp. Jeg synes det er godt gjort å få "hele Norge" til storme til PC-en for å få med seg noe som skjer på Internett. (Mange har til gode å få til det).

Men jeg er redd det kommer til å gå så som så med lønnskampen din i år igjen. Derfor tenkte jeg kunne komme med en liten oppmuntring. At jeg kunne skrive ut en medisin som visstnok skal ha god effekt.

Medisinen heter latter, og nettstedet heter Allnurses.com. Der finner du mange fine, faglige lenker. Men midt i alt alvoret finner du en som heter Nursing Humor. Klikk på den og se om du ikke føler deg litt bedre etter noen gode vitser.

Jeg ble i hvert fall munter av denne:

"En mann kommer til legen og sier: Det gjør vondt når jeg trykker her. (Trykker seg selv i siden.) Og det gjør vondt når jeg trykker her. (Trykker seg selv i den andre siden.) I tillegg gjør det vondt når jeg trykker her. (Trykker seg selv på leggen.) Og så gjør det vondt når jeg trykker her. (Trykker seg selv i hodet.)

Legen undersøker pasienten og finner ut at pasienten har brukket fingeren."

Liten PS-hilsen fra Ibsen og Peer Gynt:

O, alvor! - Og aldri kan det lekes om!

Til toppen