Kjemper om 200-millioners kontrakt

Telenor Bedrifts tilbud om hjemme-PC til de ansatte, kan bety innkjøp av PC-er og utstyr for mer enn 200 millioner kroner. Telenor Bedrift og ICL ligger foreløpig best an for å få kjempekontrakten.

Telenor Bedrifts sponsing av inntil 140 millioner kroner, kan - når man medregner egenandelen fra de ansatte - bety at selskapet vil måtte kjøpe inn PC-er for mer enn 200 millioner kroner. Foreløpig har selskapet ikke bestemt seg for hvem som skal få tilslaget på leveransen, men mye tyder på at Telenor Bedrift og ICL sitter med de sterkeste krotene.

De to selskapene inngikk for to år siden en rammeavtale med Telenor som ga dem ansvaret for PC-leveransene internt i konsernet. Telenor understreker imidlertid at det ikke er noen automatikk i at disse også får denne kontrakten.

- Vi vil vurdere andre kandidater, sier pressetalsmann i Telenor, Dag Melgaard, til digi.no.

Dersom Telenor Bedrift skulle få avtalen, blir det et tøft valg for Telenor ettersom datterselskapet forhandler PC-er både fra HP og Compaq. Dersom ICL skulle trekke det lengste strået, blir det Fujitsu-maskiner de Telenor ansatte får på sitt hjemmekontor.

Til toppen