La Palm holde styr på tiden når du reiser

Å ha full oversikt er en kunst. En kunst som ofte trenger et eget dataprogram hvis man vil kunne gjøre noe som helst annet.

Time er et lite program som hovedsaklig hjelper deg med å holde styr på tider og tidssoner. I tillegg har programmet mange andre små finesser som etter hvert har blitt lagt til.

Tidssonene man vil vise kan man enten rulere automatisk, eller ved å trykke på skjermen. Hvis man ikke vil ha den fremme kan man enkelt velge å ikke se noen andre tidssoner i det hele tatt. En annen veldig kjekk ting med programmet er visningen av hele måneden. Her er det enkelt å få et overblikk over dager og hvordan man skal planlegge.

I tillegg til disse funksjonene har man også visning av ukenummer, hvilken dag i året, pip hver time, opsjon for at Palmen ikke skal slå seg av av seg selv og å låse skjermen.

Programmet er lagt opp til at alle skal kunne kombinere de funksjonene de trenger og gjemme de som ikke er nødvendige, og det er derfor veldig lett å ha med å gjøre.

Spesielt bør de som ofte har Palmen stående i krybben ha interesse av å ha den stående og vise tid hele tiden. Og enten du reiser mye eller bare trenger å ha en god visning av tid og dato er dette programmet et must.

Programmet er tilgjengelig i engelsk, fransk, tysk og spansk og kan lastes ned fra Palmgadet.com. Etter prøveperioden kan det kjøpes for $8 gjennom samme nettsted.

Til toppen