BEDRIFTSTEKNOLOGI

La Palm holde styr på tiden når du reiser

Å ha full oversikt er en kunst. En kunst som ofte trenger et eget dataprogram hvis man vil kunne gjøre noe som helst annet.

Lars Kvanum
7. juli 2000 - 14:01

Time er et lite program som hovedsaklig hjelper deg med å holde styr på tider og tidssoner. I tillegg har programmet mange andre små finesser som etter hvert har blitt lagt til.

Tidssonene man vil vise kan man enten rulere automatisk, eller ved å trykke på skjermen. Hvis man ikke vil ha den fremme kan man enkelt velge å ikke se noen andre tidssoner i det hele tatt. En annen veldig kjekk ting med programmet er visningen av hele måneden. Her er det enkelt å få et overblikk over dager og hvordan man skal planlegge.

I tillegg til disse funksjonene har man også visning av ukenummer, hvilken dag i året, pip hver time, opsjon for at Palmen ikke skal slå seg av av seg selv og å låse skjermen.

Programmet er lagt opp til at alle skal kunne kombinere de funksjonene de trenger og gjemme de som ikke er nødvendige, og det er derfor veldig lett å ha med å gjøre.

Spesielt bør de som ofte har Palmen stående i krybben ha interesse av å ha den stående og vise tid hele tiden. Og enten du reiser mye eller bare trenger å ha en god visning av tid og dato er dette programmet et must.

Programmet er tilgjengelig i engelsk, fransk, tysk og spansk og kan lastes ned fra Palmgadet.com. Etter prøveperioden kan det kjøpes for $8 gjennom samme nettsted.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.