Lær språk gratis på nettet!

Ninjani? Hvem vet, kanskje har du behov for å vite hvordan du uttaler "hvordan står det til?" på zulu? Nå kan du lære deg over 65 ulike språk via Internett - gratis og effektivt ved hjelp av lydfiler.

Klikk deg inn på Travlangs sider (se peker i margen til høyre). Velg et språk du snakker, og velg et språk du ønsker å lære. Ved hjelp av lydfiler, kan du lære hvordan de ulike ord og setningene skal uttales.

Foruten de største verdensspråkene, finner du også en rekke eksotiske språk. Hva med tagalog (Filippinene), hindi (indoariske språk i Nord-India), thai, slovensk, asturisk (Asturia er et landskap i Spania) eller hvorfor ikke svensk eller dansk? Du finner de fleste språkene på denne siden.

Om sidene ikke inneholder et komplett språk-kurs, er det interessant å se hvordan man allerede nå kan bruke teknologi til å distribuere fjernundervisning. Med enda bedre båndbredde vil vi kunne se på Internett-tilrettelagte studier som et supplement til tradisjonell undervisning. Studentene kan studere etter eget behov, og forelesninger vil kunne distribueres i videoformat med større innslag av multimedia.

Vær så god, eller "uyamukelwa" på zulu – tjenesten er din!

Til toppen