Last ned gratis overvåkningsagent

Nå kan du laste ned en prøveversjon av den nye norske overvåkningsagenten Cyberwatcher.

Som digi.no tidligere har skrevet om, har det norske programvareselskapet Cyberwatcher utviklet en ny type overvåkningsagent. Nå kan du laste ned en beta-versjon av agenten fra hjemmesiden til Cyberwatcher

Det finnes en rekke typer agenter som overvåker Internett-sider og varsler deg om endringer, men Cyberwatcher går et skritt til.
Les mer om Cyberwatcher:
PCTVnet-avhopper i europeisk Internett-finale
Cyberwatcher planlegger lansering
Skal skreddersy Internett bedre for deg
Systemet er et tillegg til Microsoft Internet Explorer. Ferdig innstallert gir Cyberwatcher deg velge hvilket element du vil overvåke på en side, enten det er en tekstblokk, tabell eller grafikk. Du blir bare varslet om endringer i det elementet du har valgt.


Dermed kan du få beskjed om endringer i en tittel eller et avsnitt ned på siden. Du kan dessuten få eksempel endringer i en graf, liste av leverandører eller lister over nye spill fra en leverandør.

I ferdig versjon skal Cyberwatcher deles ut gratis fra forskjellige portaler som skal skreddersy den til sine kunder. For gjennom en portal vil du kunne få varslinger ikke bare via e-post, men også SMS-meldinger. Senere kommer det varsling med tale over telefon og WAP.

Bak Cyberwatcher står to norske Internett-veteraner - Harald Jellum og Morten Rynning - sistnevnte var gründer og markedssjef i Internettboks-selskapet PCTVnet.