Les alt om Magcom telefonen

I dag skal Magcom lansere sin mobiltelefon, men selskapet har allerede åpnet sine nettsider.

Klokken 11 i dag lanserer Magcom den første norske mobiltelefonen etter at Simonsen la ned sin produksjon. Alle tekniske spesifikasjoner og bilder lekket ut for to uker siden. Blant annet er det kjent at telefonen ikke bare kan vise frem WAP-sider, den innebygde nettleseren takler også vanlige Internett-sider programmert i siste versjon av HTML (4.0). Dette fortalte Magcom til digitoday.no 12. mars.

Men Magcom har allerede åpnet sitt nettsted. Her kan du lese om mer om telefonen. Blant annet forteller nettsidene at telefonen skal selges gjennom telebutikkene Nordialog, Mobildata og Commit. Selskapet forteller også at produksjonen er begrenset til 3.000 telefoner i måneden, og at den internasjonale lanseringen avhenger av hvordan telefonen blir mottatt i Norge.

Her er de tekniske spesifikasjonene for telefonen og hva den kan gjøre: Norsk mobiltelefon lar deg lese vanlige websider.

Magcoms telefon ligner mye på flere av konkurrentens tilbud. Det aller viktigste er derfor prisen som foreløpig er ukjent. digitoday.no kommer med mer informasjon etter pressekonferansen.

Til toppen