Lokalt innhold til Bredbåndsfabrikkens kunder

Selskapet Search Faster inngår avtale med Bredbåndsfabrikken. Portalleverandøren vil ha sine lokale portaler og søkemotorer som startside.

Lokale annonsører skal få økt eksponering med raskere tilkobling. Gjennom et nytt samarbeid vil det unoterte selskapet Search Faster og Bredbåndsfabrikken tilby en kombinasjon av bredbåndstilknytning og lokalt innhold. Når Bredbåndsfabrikken tilbyr sine kunder Internett-oppkobling med en hastighet på 10 megabit per sekund vil Search Fasters lokale søkemotor og startside benyttes ved surfing på Internett.

Search Faster AS er leverandør av lokale portaler og søkemotorer for Internett. Selskapet tilbyr i hvert av de markedene det opererer, profileringsprodukter basert på egenutviklet teknologi og webutviklingstjenester rettet i hovedsak mot SMB-markedet.

Selskapet har ti regionale kontorer i Norge, samt har innledet et arbeid mot det svenske markedet. I tillegg driver selskapet ClickWalk AS som utvikler visuell infrastruktur for integrering mot søkemotorene og Kanalen AS, som skal samle idrettsforeninger i Norge innenfor ett domene.

Samarbeidskontrakten med Bredbåndsfabrikken skal gi de to selskapenes kunder et stort og variert tilbud av lokalt tilpasset innhold kombinert med tilgang til et fiberoptisk nett med kapasitet på 10 Mbps.

Search Faster tilbyr i dag en startside som er tilpasset det enkelte fylke og den enkelte by. Internett-brukerne får på tilsvarende måte tilgang til en søkemotor som er tilpasset det enkelte distriktet. Lokalsidene er preget av

lokalt innhold med eksempelvis nyheter fra et nyhetsmedium i nærmiljøet.

Når Bredbåndsfabrikkens kunder kobler seg opp første gang, vil de gjennom selskapets portal få mulighet til å koble seg på Internett via Search Fasters startside. Search Faster kan derfor fungere som deres naturlige valg

ved surfing på Internett.

Gjennom den nye avtalen regner Search Faster med å få tilgang til de aller fleste brukerne hos Bredbåndsfabrikken, ettersom alle nye abonnenter og brukere hos Bredbåndsfabrikken ved første gangs innlogging altså kan registrere seg hos Search Faster.

Til toppen