BEDRIFTSTEKNOLOGI

Lotus gjør samarbeidsverktøy til web-tjeneste

Lotus har oppgradert Sametime til versjon 2.5, og gjør det mulig å tilby samarbeidsverktøyet som web-tjeneste overfor partnere, kunder og leverandører.

10. sep. 2001 - 11:53
Lotus

Lotus kunngjorde fredag at versjon 2.5 av Sametime er tilgjengelig. Det vesentlige ved denne oppgraderingen er støtte til flere plattformer - samtlige IBM-systemer samt Windows og Solaris - og at håndteringen av ekstranett - særlig brannmurer - er vesentlig forbedret.

Man har dessuten sikrere kontroll over møtedeltakere og bedre verktøy til å håndtere Sametime-samband over Internett-baserte forbindelser. Lotus mener man nå er i stand til å tilby Sametime som en web-tjeneste til kunder, partnere og leverandører. Man vil raskt kunne organisere virtuelle møter med deltakere over ekstranettet, og tilby deltakerne muligheter til å gjøre opptak av forhandlinger, tilkalle møtelederens oppmerksomhet, avholde avstemminger og så videre. Kunder som trenger støtte kan tilbys en knapp på en webside for å oppnå direkte muntlig kontakt uten å måtte ta en telefon.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra