Mac digital-TV til 0

Ny grafikkteknologi fra ATI støtter digital-TV-standarden som kan gi digital-TV-løsninger til rundt 500 dollar på Mac og PC.

Ny grafikkteknologi fra ATI støtter digital-TV-standarden som kan gi digital-TV-løsninger til rundt 500 dollar på Mac og PC.

Den nye grafikkteknologien, ATI RAGE 128, fra ATI Technologies skal ta over for RAGE Pro som sitter i mange G3-baserte Macintosher i dag.

Teknologien støtter den nye digital-TV-standarden (DTV) og åpner derfor for at brukere kan motta digital-TV på Macintosh- eller og Windows-baserte personlige datamaskiner. Kort bygget på ATI-teknologien, som vil inneholde både DTV-mottaker og grafikkakselerator, skal ifølge ATI koste rundt 500 dollar. Det er mye rimeligere enn dagens fjernsynsbaserte DTV-løsninger som typisk koster flere tusen dollar.

PowerBook-brukere kan glede seg til en nye serie med RAGE-kretser for mobile datamaskiner. I henhold til ATI skal den nye serien gi mye bedre ytelse, og de integrerer 2D-, 3D-, og DVD-akselerasjon (Digital Versatile Disc).

Den nye teknologien er ventet å komme på markedet i 1999 og det er ventet at Apple vil kunngjøre at selskapet tar i bruk ATIs nye teknologi i forbindelse med Macworld Expo i San Francisco tidlig i januar.

Til toppen