Madonna skal friste nettreisende

Nettreisebyrået Reisefeber.no tilbyr mulighet til å bestille både flyreise, opphold og billett til Madonna-konsertene i Barcelona og Paris i sommer.

Et samareid mellom Reisefeber.no og Ticket Service (der nettreisebyrået er hovedeier) gir mulighet til å oppleve popstjernen Madonna på hennes Drowned World Tour i sommer.

Madonna er på turné i Europa fra 9. juni til 12. juli og det meste er allerede utsolgt, melder reisebyrået.

Ticket Service, som formidler billetter til kultur- og sportsarrangement over hele verden, har gitt Reisefeber.no muligheten til å selge flyreise, opphold og billett til Madonna konserten som går i Barcelona 9. juni og i Paris 29. juni.

Reisefeber, som ble startet for tre år siden og har SOL og Northzone Ventures som hovedeiere, går ikke med overskudd.

Daglig leder Kristin Sætevik forteller at tjenesten har 30.000 medlemmer i Norge, og at selskapet i snitt har omsatt for rundt 10 millioner kroner på skandinavisk basis per måned hittil i 2001.

Hvor mye underskuddet var på kan hun ikke si.

Grunnen til de røde tallene er, ifølge Sætevik, at de kjøpte opp noen selskaper før jul. Blant selskapene Reisefeber har kjøpt seg opp i er Ticket Service, Viking World Tours (turoperaør) og Box Office AB.

Sætevik understreker at Madonna-tilbudet er et eksempel på produkter som er viktig for Reisefeber å tilby sine kunder.

- Det at man kan sette sammen reisen sin helt selv med et innhold basert på kultur og opplevelser mener vi er svært attraktivt for vår målgruppe. Derfor er vårt strategiske samarbeid med Ticket Service veldig viktig for oss, sier hun.

Selskapet har ti ansatte i Norge, og er ikke av de med høyest sigarføring. - Hvert enkelt land regner med å nå break even ved årsskiftet, og forventer et overskudd fra neste år, sier Sætevik som legger til at de er mer opptatt av å se på kostnader og inntjening nå enn de var i etableringsfasen.

Tall fra analysebyrået MMXI viste i mars at Reisefeber.no var det største reisebyrået på nett i norge, med 55.000 unike brukere.

Til toppen