Markus Täkte: - Vi skal holde konsesjonskravene

Norgessjefen i Tele2, Markus Täkte står fast på hva selskapet lover i konsesjonssøknaden for UMTS-mobiltelefoni. - Vi føler at vi ligger i rute, sier Täkte til digitoday.no.

- Det er ikke aktuelt å gå til departementet og be om nye konsesjonskrav, konstaterer administrerende direktør i Tele 2 Norge, Markus Täkte overfor digitoday.no. Han sier selskapet står ved konsesjonskravene.

Täkte mener tidligere presseoppslag med selskapets UMTS-sjef Ole Martin Gunhildsbu, der han tillegges uttalelser om at Tele2 ikke rekker tidsfristen er feilsitat.

For nesten to uker siden sa Gunhildsbu til digitoday.no at utbyggingskravene ble tøffe, men ikke umulige.

- Vi vet vi har en ambisiøs plan, sier Täkte, som forstår at det er stor interesse knyttet til selskapets planer. - Det er ingen overraskelse at noen ringer og spør. Det må du bare gjøre. Men slik det ser ut nå vil vi innfri konsesjonskravene, sier Täkte.

Og når det nye mobilnettet først er installert, så vil Tele2 følge opp sitt prisløfte til også å gjelde på mobiltelefoni. - Vi har lovet våre kunder at vi alltid vil ha lavere priser enn Telenor, og det skal vi fortsette med også på UMTS.

- Vi er i Norge for å sørge for at konkurransen i markedet holdes ved like, sier han.

Til toppen