Mer funksjonell Palm

Windows introduserte temaer, themes, med Windows 95. Nå har de kommet for fullt på Palm også

Alle som bruker datamaskiner regelmessig vet hvor kjedelig det kan være med samme utseende dag ut og dag inn. Derfor fikk vi temaer, eller såkalte themes, i Windows og derfor har flere lansert slike for Palm også.

Men for Palm er det mer enn bare utseendet som endres. De fleste programmene er også såkalte launchers, eller programstartere, noe som gjør at de også legger til mye funksjonalitet.

SilverScreen er nettopp et slik program, og det absolutt beste av de digi.no testet. Her kan du lett endre ikoner for applikasjonene dine, og du får en del veldig fine tilleggstjenester.

De viktigste tilleggene du får, bortsett fra utseendemessig, er muligheten for drag-and-drop, og dette lar deg trekke en applikasjon i søppel, til infrarød sending, i en gruppe eller stort sett hvor som helst du vil plassere den.

Programmet er omtrent et must for alle som liker å endre litt på utseendet til Palmen sin, og anbefales på det varmeste. Eneste ulempen jeg kunne finne var mangelen på muligheter til å lage egne temaer eller såkalte skins.

SilverScreen er tilgjengelig fra PocketSensei software for $12.95

Til toppen