Mobisoft går for Birdstep

MobiSoft AS, som leverer trådløse applikasjoner og systemer til serviceindustrien, satser på Birdsteps databaseløsning som fundament for sin nye generasjon trådløse applikasjoner. Birdstep konkurrerte mellom andre ut Microsofts databaseløsning.

- For oss var det viktig å velge en database med en ytelse og datalagringskapasitet som kundene ville akseptere. Tilbakemeldinger fra markedet på den første testversjonen ga en klar indikasjon på at svartiden og datakapasiteten på applikasjonen kunne forbedres. Vi testet deretter Birdsteps løsning og opplevde dramatiske forbedringer på disse områdene, sier daglig Ivar Nilsen i Mobisoft AS i en pressemelding.

Mobisoft-løsningen Field-Base er en trådløs applikasjon for servicepersonell og ingeniører. Løsningen er tilgjengelig under Windows CE og Pocket PC og muliggjør registrering og oppfølging av timerapportering, oppdragutførelse samt sending og mottagelse av e-mail. Utover dette er løsningen også mulig å tilpasse til andre beslektede områder som salg, ordremottak eller vedlikeholdssystemer. Applikasjonen kommuniserer trådløs med flere ERP-systemer som Navision, Concordre, SAP o.a. ved hjelp av et eget kommunikasjons­­system MobiGate, heter det i pressemeldingen.

 - Vi forventer å selge ett 100-talls applikasjoner i løpet av året, sier Nilsen.

- For Birdstep er dette et viktig men lite gjennombrudd og et riktig steg i kommersialiseringsprosessen, sier Henning Klemp, administrerende direktør i Birdstep Technology ASA.

 

Til toppen