Morisettes MP3-debut sterkt overdrevet...

Meldingen om at Alanis Morissette skal debutere med en egen singel på det digitale filformatet MP3 viser seg å ikke være noe annet enn en god gammeldags avisand. MP3.com skal imidlertid sponse turnéen hennes.

digi.no var blant mange publikasjoner som tirsdag gikk på limpinnen og omtalte den canadiske rockestjernens angivelig forestående debut som MP3-artist (se peker til forrige artikkel nedenfor).

Alanis Morissettes plateselskap Maverick Recording (som er et datterselskap til Warner Brothers) avviser i hvert fall ryktene på det sterkeste og forklarer misforståelsen med at den populære artisten ganske så riktig snart blir å finne med egne låter på Internett, men det blir kun snakk om låter i streaming media-format, ikke MP3.

Som digi.no skrev tirsdag har Warner Brothers en strikt policy på kun 30 sekunder streaming format over nettet, men det ble spekulert i om plateselskapet ville gjøre et unntak i tilfellet med MP3.com - tjenesten som er en av sponsorene av Morisettes forestående turné.

Ifølge danske Computerworld blir følgelig heller ikke Alanis Morissettes nye låt å finne på det "norsk-amerikanske" nettstedet MP3.com, men derimot på en helt ny webside som fremdeles er under oppbygging. Wired News opplyser at en talskvinne for Maverick Recording at det ennå ikke er bestemt hvor sangen skal publiseres.

MP3.com-sponsingen vil gå som planlagt, men det er usikkert om Morissette vil investere i selskapet eller ikke.

Til toppen