Napster-fan tagget 60 nettsteder

En datasnok kjent under navnet 'Pimpshiz' hevder å ha utnyttet en svakhet i Windows NT til å angripe NASA, det franske nasjonalbiblioteket og en rekke andre nettsteder.

Datasnoken og Napster-tilhengeren som kaller seg 'Pimpshiz' hevder, ifølge Ziff Davis/ZDNet, å ha utnyttet en svakhet i Windows NT til å tagge over 60 nettsteder de siste to ukene. Blant disse er NASA og det franske nasjonalbiblioteket.

Datasabotøren, som foreløpig ikke er identifisert, vil ikke fortelle noe om sine metoder. ZDNet skriver at noen av Pimpshiz' ofre har sporet ham opp på diverse praterom hvor han har skrytt av sine "bragder". Men ingen har klart å lokke mer informasjon ut av ham.

Han skal ha skrevet flere e-postmeldinger til ZDNet, hvor han har sagt at å hacke, og deretter cracke disse nettstedene var svært lett, og at han hadde utnyttet klare sikkerhetshull.

Pimpshiz har lagt igjen et kjennetegn på alle nettstedene han har brutt seg inn på, hvor det blant annet står en forsvarstale for Napster - selskapet som har blitt saksøkt av plateindustrien og bandet Metallica.
Mer om Napster:
Napster har rekordtall etter krav om stenging
Napster gir ikke opp
Napster slåss videre
Metallica-tilhengere slår tilbake
Metallica har navnet på 335 435 Napster-pirater
Metallica saksøker Napster
Han har også lagt igjen sin e-postadresse slik at de ansvarlige for nettstedene lett kunne få oppskrift på hvordan de skulle rette opp skaden. Pimpshiz skal ha skrevet til ZDNet at han ikke liker det den amerikanske platebransjen og Metallica gjør mot Napster.


Saken er nå under etterforskning av ingen ringere enn FBI.

Til toppen