NavisionDamgaard endrer navn til Navision

Fusjonen NavisionDamgaard endrer øyeblikkelig navn til Navision. I Norge gjennomføres fusjonen først til høsten, og Damgaard består inntil da.

I begrunnelsen heter det at "utfra forretnings- og markedsføringshensyn vil bruken av Navision som firmanavn gi bedre muligheter enn firmanavnet NavisionDamgaard."

Damgaard-gründer Preben Damgaard sier det slik:

- Jeg skal ærlig innrømme at det er mange følelser involvert her, men konklusjonen av vurderingen var klar. Navision er det beste valget for oppbyggingen av et internasjonalt varemerke, og jobben vår er å ta de riktige beslutningene for bedriften.

Produktene Damgaard Axapta og Damgaard XAL, endrer navn til Navision Axapta og Navision XAL. Navision sier man vil fortsette investeringene i alle produktlinjene.

- I det norske markedet forblir situasjonen uendret. Damgaard og produktnavnene Damgaard Axapta og Damgaard XAL opprettholdes inntil de norske selskapene Navision Software og Damgaard ASA er fusjonert. En navneendring i Norge vil trolig skje i løpet av høsten, sier country manager Tommy Ødegaard i Damgaard ASA.

Til toppen