Nettoppmøte

Jepp - det er nettopp det det er snakk om: Et toppmøte for Internett i Norge. Det er Neo Interaktiv og digi.no som står bak halvdagsseminaret, som samler en rekke sentrale personer for Internettets utvikling i Norge.

Toppmøtet kan skilte med navn som Datatilsynets Georg Apenes, Gisle Hannemyr som arbeider ved Universitetet i Oslo, Jon Von Tetzchner administrerende direktør i selskapet som har lansert nettleseren Opera, eks-SOL-sjef Erik Hagen, foruten Håkon Wium Lie fra the World Wide Web Consortium (W3C) og medieredaktør Herman Berg fra digi.no.

Arrangører er Neo Interaktiv sammen med digi.no.

- Dette blir et toppmøte hvor bransjen kan samles for sosiale og faglige diskusjoner i tillegg til å utveksle erfarnger. Et stikkord blir nettpublisering i et lite land som Norge, forteller Wium Lie til digi.no. Han forteller videre at det er påmelding til seminaret, men det skal likevel være gratis å delta.

- Jeg skal snakke om futurisme, fascisme og informasjonsoverbelastning. Det betyr hvordan bruken av nettet påvirker de som bruker det og hvordan Internett oppleves av de som bruker det. Jeg ser på kulturaspektet, forteller Hannemyr til digi.no. Hannemyr har samme tema for sin doktorgrad som han startet på for et års tid siden.

Apenes skal snakke om hva som bør ligge på Internett og hva som ikke bør ligge der. Tetzchner om Opera, Hagen om Internett som medium, Wium Lie om Internett det neste tusenåret og Berg skal snakke om digi.no.

Seminaret finner sted 20. januar i Oslo.

Til toppen