Nok en bankkontrakt til Provida

Provida har fått kontrakt med en av de største belgiske bankene. Av kontraktsverdien på åtte millioner kroner avleires det meste på bunnlinjen i 1998.

Provida skal lever systemene ProCon og ProNostro for avstemming av valuta og rentekontrakter samt avstemming av konti til den belgiske banken KBC Bank NV.

Kontrakten innebærer installasjon i løpet av høsten og vedlikehold de nærmeste to årene. Inntektene på kontrakten er på åtte millioner kroner hvorav det meste er engangslisensavgift.

Det er kun forbundet kostnader til selve installasjonen i denne kontrakten, hvilket i følge selskapet innebærer at mesteparten av kontraktsverdien vil ende opp rett på bunnlinjen.

Ifølge salgssjef Geir Rudshagen i Provida har selskapet jobbet med denne kontrakten i lengre tid. De to systemene er tidligere levert til blant annet nederlandske Rabobank og svenske Nordbanken.

KBC Bank NV er et resultat av sammenslåing mellom Creditbank og Cerabank og er Belgias største eller nest største bank (avhengig av hvem du spør).

Provida forsøker normalt å utvide sine kundeforhold ved å selge inn flere løsninger til samme kunde. Dette jobbes det med også i forhold til KBC Bank NV, uten at selskapet på nåværende tidspunkt kan si noe om hvilke resultater det gir.

Provida har de siste to ukene meldt om kontrakter med verdier på totalt 62 millioner kroner de nærmeste to årene.

Til toppen