Nor22 tilpasses web

SilverStream Norge AS og Merkantildata Applikasjon AS har inngått en avtale som innebærer at Merkantildata vil bruke SilverStream-teknologi i sin programvare. I første omgang er det regnskapssystemet Nor22 som skal til pers.

SilverStream-teknologien gjør det mulig for Merkantildata Applikasjon (MA) å webtilpasse sine applikasjoner med Java. Selskapet sier om egen teknologi:

"SilverStream-produktet er den mest omfattende løsningen som lar utviklere og avanserte brukere enkelt utvikle og legge ut avanserte næringsapplikasjoner basert på både html og Java, med tilgang til både strukturerte relasjonsdatabaser og sider med rikt innhold."

I første omgang dreier avtalen seg om å Java-tilpasse MAs regnskapssystem Nor22. Hvis dette er vellykket, vil MA i neste omgang Java-tilpasse flere av sine produkter.

MA fremhever viktigheten av effektivitet i sitt valg av SilverStream som teknologi for å webtilpasse sine produkter. Tidligere har selskapet slitt med for dårlig lønnsomhet, noe toppsjef Tom Adolfsen har påpekt ved en rekke anledninger. Det er derfor naturlig at MA er åpen for løsninger som kan redusere utviklingskostnader gjennom økt effektivitet.

SilverStream anslår verdien på kontrakten kan beløpe seg til flere titalls millioner kroner.

Til toppen