Norsk DVD-butikk på nett

DVD-klubben skal angivelig være den første rene DVD-forhandleren på nettet i Norge. Innehaveren, Lars Kristian Danielsen, tror det er viktig å være tidlig ute i dette markedet, som er i kraftig vekst.

Foreløpig kan ikke DVD-klubben tilby mer enn et titalls titler, men Lars Kristian Danielsen lover at utvalget vil vokse betydelig utover høsten. DVD er såpass nytt i Norge at mange av distributørene ikke har kommet helt i gang ennå.

Danielsen innrømmer at han er spent på å se hvordan dette prosjektet vil gå, ikke minst fordi blant annet Akers Mic har hatt betydelig lavere omsetning over Internett enn forventet. Men han tror det kan lønne seg å være tidlig ute med å markere seg.

DVD-klubben vil først og fremst selge DVD-titler distribuert av de norske filmdistributørene, men Danielsen utelukker ikke at klubben i enkelte tilfeller vil importere filmer selv. Den skal også være behjelpelig med å importere for kunder som ikke ønsker å ta risikoen det er å bestille fra utlandet på egenhånd.

Danielsen sier til digi.no at DVD-klubben vil prøve å ha lavere priser enn konkurrentene, og tilbyr også en rabattordning for trofaste kunder. Han forteller at DVD-klubben først og fremst er et idealistisk prosjekt som han jobber med ved siden av studier og litt web-design for mindre kunder gjennom enmannsforetaket LKD.

Til toppen