Norske Fast lanserer global fotball-portal

Fast Web Media, et datterselskap av Fast Search & Transfer, melder i dag at selskapet vil bli markedsledende på fotballinformasjon på Internett.

FAST Web Media melder nå at man skal lansere megasoccer.com. Dette er en portal med søkemuligheter, som skal levere informasjon til alle verdens fotballelskere.

Portalen skal dekke fotballstoff i 45 land fra minst 80 forskjellige divisjoner.

Målet er å legge alt av relevant informasjon, som resultater, analyser og statistikk, på et sted. Nettstedet skal etter selskapets oppfatning bli en one-stop-shop for fotballtilhengere.

Fast Web Media melder samtidig at selskapet vil relansere nettstedet FA-premier.com som skal fokusere på stoff fra engelsk Premier League.

FA-Premier.com har i utgangspunktet 1,2 millioner månedlige brukere fra hele verden og ble introdusert første gang i 1994.

Det nye nettstedet skal blant annet inkludere lanseringen av en egen modul, EPL.tv, hvor det ved hjelp av Fast Video Transfer blant annet skal vises nyhetsvideoer og intervjuer med managere.

Målsettingen for FA-premier.com er at samarbeidet med Fast skal bidra til å øke både B2B og B2C inntektene gjennom Fasts partnere L90, et annonsesalg-selskap, og Victor Chandlers, et veddemålsselskap.

Fast Web Media melder videre at de har utvidet avtalen med foreningen av engelske managere om utviklingen og drift av nettstedet leaguemanagers.com til å omfatte en eksklusiv avtale for en fem-års periode.

Fast Video Transfer-teknologi skal være brukt i forbindelse med en ombygging av dette nettstedet.

Samarbeidet gir Fast i henhold til en pressemelding tilgang på innhold og informasjon fra majoriteten av 92 managere i engelsk fotball, inklusive ikke ukjenteAlex Ferguson i Manchester United.

Det fremgår ikke av pressemeldingen fra Fast hva de forskjellige avtalene har av verdi.

Til toppen