PCTVnet vil i Guinness Rekordbok

Modalen, en bortgjemt kommune i Hordaland, skal få bredbånd den 22. desember. Det vil si at utrullingen av nettet bare vil ta syv uker. Nå håper PCTVnet å komme i Guinness Rekordbok.

Alle har hatt en drøm om å komme i Guinness Rekordbok, det gjelder også norske PCTVnet, som nå skal bygge ut bredbåndsnett i Modalen, en kommune i Hordaland, på rekordfart.

Selskapet skriver i en pressemelding at de beregner syv uker på å bygge ut nettet i hele kommunen sammen med bredbåndsleverandøren Nera og Modalen kommune.

- Det er historie vi nå er vitne til. Om få uker har det første stedet i Norge full bredbåndsdekning sier PCTVnets Jostein Eck, prosjektleder for "Multimedia@Modalen".

Listen over samarbeidspartnere på innholdssiden skal bli lang og tilbud som programvareleie, videotelefoni, skreddersydde nettbankløsninger samt interaktiv kommunikasjon mellom kommuneadministrasjon og den enkelte innbygger.

- Det har vært vesentlig for prosjektet i Modalen at vi ikke bare skal bygge bredbåndsnett. Et slikt nett er ikke interessant uten innhold, sier Modalens rådmann Hogne Haktorson.

Til toppen