Per Jerry Sørensen ny Global One-sjef

Sjefen for Global One i Sverige, Per Jerry Sørensen, blir ny leder for Global One i Norden, mens Magnus Lund, som tidligere har ledet selskapets virksomhet i Norge, Danmark og Finland, er utnevnt som administrerende direktør for Global One i Storbritannia og Irland.

Bare seks uker etter den forrige rokeringen i Global One-ledelsen i Norden, skjer en ny. Nytilsatt Norden-sjef for Global One, Per Jerry Sørensen, sier til digi.no at dette er et klart signal på at selskapet bruker sine interne ressurser når ledermuligheter åpner seg.

- Vi opererer i 70 land og må regne med rokeringer i ledelsen. Dette er også en måte å beholde folk på. Dessuten kjenner ledere i selskapet allerede mennesker og verdier i Global One.

Sørensen sier at selskapets fokus fremover vil ligge på kvalitet og kundetjenester, samt selskapets inntjening. - Alt dette henger sammen.

Lederskiftet gjør at Global One har samlet alle aktiviteter i Norden under én ledelse. Men det er stor forskjell på delskapene. Mens en i Sverige i stor grad distribuerer nasjonal teletrafikk, er det i resten av Norden internasjonal trafikk som dominerer.

De fire nasjonale selskapene forventes å omsette for rundt 800 millioner danske kroner i år, sier Sørensen.

Til toppen