Privat sex-mail på avveie

Jenta som i begynnelsen av desember sendte en meget privat mail til sin daværende kjæreste har gått i dekning etter at mailen ble videresendt til fem ansatte ved et advokatkontor (disse risikerer nå å miste jobben sin), og siden videresendt til flere millioner over hele verden...

Det hele begynte da en kvinnelig ansatt ved det (på det tidspunktet) velrennomerte advokatkontoret Norton Rose i London sendte to "på kanten"-vitser på e-post til noen venner og til sin (på det tidspunktet) kjæreste. Så fulgte hun opp med en mail som hun sendte kun til kjæresten. Denne inneholdt eksplisitte detaljer fra en svært intim stund de hadde hatt sammen.

Hun skal, ifølge BBC, også ha ledd høyt da hun sendte mailen, og ble dermed nødt til å vise en kollega hvorfor hun lo. Denne ansatte er blant dem som er anklaget for å ha videresendt intimitetene.

Jentas (på det tidspunktet) kjæreste kunne heller ikke dy seg, og videresendte denne mailen til seks av sine venner med kommentaren: "Dette var vel litt av et kompliment fra en dame..."

En av (på det tidspunktet) kjærestens venner følte seg kallet til å sende mailen videre til enda noen få venner, og så var ballen i gang. I løpet av noen få timer hadde en mengde mennesker sett mailene, og de fleste fikk seg en god latter, sympati med den opprinnelige avsenderen, eller et intenst ønske om å spore henne opp...

Den unge kvinnen har nå, ifølge BBC Online (som har gitt historien grundig nyhetsdekning), naturlig nok, selv gått i dekning. De fem advokatene ved Norton Rose som er anklaget for å ha videresendt mailen venter nå på advokatkontorets avgjørelse.

Teknisk avdeling på det (på det tidspunktet) velrennomerte advokatkonoret, varslet ledelsen, og da det ble oppdaget at firmaets interne regler var blitt brutt, fikk de fem advokatene beskjed om å vente til over helgen med å se om de fortsatt hadde jobb.

BBC skriver at noen reportere har klart å oppspore den unge kvinnens barndomshjem, og hennes mor skal ha uttalt at "Det er klart hun er fryktelig flau etter alt oppstyret. Hun har gått i dekning. Jeg skjønner henne godt. Ville du ha spasert rundt etter noe sånt?"

Morens uttalelser har imidlertid ikke dempet entusiasmen noe videre. Et annet firma, som tilfeldigvis har en ansatt med samme navn som den uheldige kvinnen, har rapportert 140 ganger så stor trafikk som normalt på sine nettsider.

Til toppen