Råttent webinnhold for enhver smak

Fredag er den dagen flest personer leter etter ikke-arbeidsrelaterte nettsteder. Siden man av og til ikke finner bra innhold, hjelper digi.no deg. Enten det gjelder råttent kjøtt, råtne hard-rockere eller råtne personligheter.

digi.no har samlet sammen et lite knippe sider for deg som ikke kan vente på at det blir helg og derfor trenger noe å gjøre den siste tiden før klokken sakte men sikkert blir nok til at du kan gå hjem. Merk at noen av disse sidene kan virke merkelige, og noen av dem kan til og med virke direkte skrudde. digi.no oppfordrer til ikke å kopiere noen av prosjektene vist her.
the stinkymeat project er en side laget av en person som selv sier at han har altfor mye fritid. digi.no kan ikke annet enn å nikke i enighet. Andre ting som nevnes er "Where do maggots come from?", "What's that smell?", "How long can a plate of rotting meat sit in a neighbor's yard without him noticing and calling the police?". Definitivt en side du vil huske frem til du surfer videre til en annen side.

Metallica vs Napster er neste side som antakeligvis bare sees. Mange personer hisser seg opp og legger seg tett oppunder listen til sykelig høyt blodtrykk og altfor nært magesår når de tenker på Metallica for tiden, og denne siden sier vel stort sett alt. Fra Napster-fansenes synspunkt.

Cocky Bastard er siden til mannen som har altfor høye tanker om seg selv, altfor mye tid til å fortelle andre om det, og som nå har blitt en prisvinner. Hvis personen her, som vurderte å ha på seg hårete bukser, har blitt så populær, så er det kanskje verdt å kopiere oppførselen ?


digi.no ønsker alle lesere en god helg og håper den ikke har blitt ødelagt.

Til toppen