Seagate-salg positivt for Tandberg Data

- Når Seagate selger programvarevirksomheten til Veritas Software får vi færre aktører å forholde oss til. Dette er helt klart en positiv avtale for oss, sier markedsdirektør Bjørn Evensen i Tandberg Data til digi.no.

Tandberg Data lever i dag båndstasjoner som er kompatible med både Veritas og Seagates programvare for datalagringsløsninger. Veritas Software, Seagate, Legato og Cheyenne er blant store aktørene på dette markedet internasjonalt.

- Dette oppkjøpet reduserer antallet aktører vi må forholde oss til. Det letter vårt arbeid med å gjøre våre produkter kompatible med de ledende systemløsningene, fremholder markedsdirektør Bjørn Evensen i Tandberg Data overfor digi.no.

- Ser du noen fare for at en slik konsolidering kan sette dere i en posisjon hvor de store aktørene ikke er interessert i å følge opp Tandberg Datas teknologi?

- Nei, vi har hatt bred støtte for Seagate-løsninger og jobber også tett med Veritas på Unix-markedet så dette er utelukkende positivt for oss, sier Evensen.

Han peker på at Tandberg Data jobber aktivt med å bredde kompatibiliteten til selskapets produkter, og viser til avtalen med Quantum på selskapets DLT-produkter som det nyeste eksempelet.

Til toppen