Sikkerhetskonferanse gir full hackeropplæring

På årets utgave av The Internet Security Conference, tilbys det intensive to dagers kurs "Ultimate Hacking" som gir full hackeropplæring.

På årets utgave av The Internet Security Conference, tilbys det intensive to dagers kurs "Ultimate Hacking" som gir full hackeropplæring.

The Internet Security Conference (TISC 2001) arrangeres i Los Angeles i begynnelsen av juni. Initiativtakerne til konferansen er Core Competence Inc, et konsulentfirma innen IT-sikkerhet stiftet av to av USAs mest kjente eksperter på området, David Piscitello og Lisa Phifer. Blant sponsorene er Symantec og Trend Micro.

Et av høydepunktene på konferansen er todagers seminaret "Ultimate Hacking", arrangert av et annet kjent IT-sikkerhetsselskap, Foundstone.

Konferansen retter seg mot IT-profesjonelle. Seminaret Ultimate Hacking er for dem som ønsker en innføring i kjente og lite kjente svakheter i Windows- og Unix-systemer. Instruktørene vil vise hvordan man skal gå fram for å kartlegge svakheter i et nettverk, og utnytte spesial kunnskap om rutere og brannmurer til å komme seg forbi vanlige hindringer. Når dette er gjort, får man ytterligere instruksjon og praktiske øvelser i hvordan man kan komme seg forbi herdede sikkerhetsfiltre og brannmurer.

Alt skal skje i lovlige former, og med "ofrenes" tillatelse.

Det advares at tilgangen til hackerseminaret er begrenset, og at det lønner seg å være tidlig ute med registreringen. Bruk lenkene som er gjengitt i teksten ovenfor, eller se lista under.

Til toppen