SOL blir tellerskrittselger

Thomas Gudbjerg har funnet en alternativ inntektsmodell for SOL Danmark. Nå starter portalen opp som forhandler av taletid for teleoperatøren Telmore.

Ifølge den danske SOL-portalen skal SOL Danmark i fremtiden tilby kundene av teleoperatøren Telmore å fylle opp taletiden over nettet.

Partene har inngått det de kaller et strategisk samarbeide med sikte på å øke salget av taletid over Internett. SOL blir dermed en distributør for Telmore.

Tankegangen bak Telmore er å tilby lave takster som kun dekkes via betalinger med såkalt Dankort over Internett. På denne måten skal selskapet unngå kostbare forhandlernett, subsidiering ved salg av telefoner og annonsekostnader.

- Vi har størrelsen og viljen til at gå nye veier i anvendelsen av Internett til distribusjon av varer og tjenester og det her er et spennende skyv fremover for dansk e-handel, sier Thomas Gudbjerg, adm. direktør for SOL i Danmark, til sitt eget nettsted.

Telmores konsept innebærer at kunden ved hjelp av Dankortet "tanker" taletid over Internett.

- Avtalen med Telmore viser at vi har mange muligheter for distribusjon og salg av varer på nettet. Det vil positivt påvirke og utvide vår rolle. Det vil øke vår inntektsstrøm, i det vi fremover også vil ha transaksjonsbaserte inntekter, avslutter Gudbjerg.

Til toppen