SOL tilbyr sol

SOL lanserer onsdag sin nye tjeneste Reisefeber. Tjenesten skal gi deg informasjon om det meste innen reiseliv.

Her kan du bestille reiser over nettet, bruke den hendige valutakalkulatoren, være med i diskusjonsgrupper og skaffe deg en reisevenn og bli informert om værutsikter og tidssoner. Det er også et imponerende kart helt nede på gateplan. Tjenesten gir deg også 10 prosent avslag på reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

Reisefeber vil gi deg informasjon om og muligheter til å bestille charter-reiser, pakketurer, hoteller, leiebiler og båtreiser. Tilbudet vil også utvides etter hvert.

Sammen med reisemagasinet Vagabond skal SOL presentere det redaksjonelle stoffet. SOL ønsker en tjeneste som ikke bare er informerende men også underholdende, noe man også får bekreftet ved første blikk på Reisefebers forside. Her er artiklene og kategoriene omkranset av farger, fotografier og illustrasjoner.

Etter lansering i Danmark og Sverige har Reisefeber nå altså kommet til Norge. I Sverige er Resfeber blitt en stor suksess der den blant annet kom in på Topp Fem-listen til InternetGuiden i mars i år. I Danmark er mottakelsen blant brukerne fortsatt noe lunken på tross av mye omtale i media.

- Vi har meget sterk tro på denne satsingen. Nettet har behov for flere folkelige tjenester hvor en ikke trenger å være teknolog for å finne frem. SOL Reisefeber skal være en enkel og meget interessant tjeneste for folk flest, mener, informasjonsdirektør Lasse Gimnes i SOL.

Til toppen