- Sprøyt fra Mac The Knife

Amiga-brukere avviser ryktene som Mac The Knife har ført i pennen om at Gateway 2000 skal lansere en ny serie med Amiga-bokser. - Det hele er sprøyt fra Mac The Knife og er like troverdig som fredsavtalen til Milosevic, skriver en Amiga-ansatt.

Til tross for at moderselskapet Amiga har ligget brakk i årevis eksisterer det et forbausende stort og vitalt Amiga-miljø rundt i verden. Denne harde kjerne av brukere elsker sin maskin enda mer enn Mac-brukerne elsker sin Mac.

I årevis har det svirret rykter om nær forestående lansering av nye Amiga-maskiner - uten at noe har skjedd. Nylig har slike rykter slått rot i Mac-miljøet fordi det denne gang skal dreie seg om Amiga-er som skal være bedre enn Mac-en på hjemmebane. Ryktespaltisten Mac The Knife omtalte dette ryktet for noen dager side i sin spalte i MacWeek (Se relatert artikkel - "Ny Amiga angriper Mac" - i høyre marg).

Mac The Knife-saken har fått Amiga-brukere til å gapskratte. De hevder at det hele dreier seg om en spøk fra folk i Amiga-miljøet.

I en Amiga-nyhetsgruppe på nett skriver en anonym ansatt i Amiga Inc hånlig om saken.

- Denne saken er like troverdig som fredsavtalen til Milosevic.

På nettstedet www.osnews.com blir ryktene også harselert med.

- Den virkelige Amiga er langt kraftigere enn noe Mac The Knife kan innbille seg.

Der blir det også påpekt at det ikke eksisterer noe AmigaOS 4.0.

Til toppen