Stor dataauksjon i Oslo lørdag

Brukt datautstyr auksjoneres ut under det tradisjonsrike arrangementet i regi av Dataamatørforeningen.

Brukt datautstyr auksjoneres ut under det tradisjonsrike arrangementet i regi av Dataamatørforeningen.

Fjorårets katalog inneholdt nesten 500 atskilte objekter. Arrangøren lover et tilsvarende omfang i år, med blant annet PC-er, skrivere, terminaler, skjermer, diskettstasjoner, modemer, diverse typer tilleggskort - og også bøker og programvare.

- Enkelte ting egner seg best for den som kan svinge en loddebolt, mens andre ting virker straks de får strøm. Auksjonarius vil gi opplysninger om tilstanden til hver enkelt vare før den går under hammeren, heter det i en pressemelding fra arrangøren, som også slår fast at dette er Norges største dataauksjon.

Årets arrangement kjøres lørdag formiddag på Ellingsrud skole i Edvard Munchs vei 55 (Oslo 10). Stamgjester fra tidligere år gjøres spesielt oppmerksom på at Ellingsrud skole ikke er det samme som Ellingsrudåsen skole. Dørene åpnes klokka 10.30, auksjonen starter kl 11.30, og det hele tar antakelig ikke slutt før nærmere 18-tida. Som tilleggsattraksjon frister foreningen med et loppemarked.

Varene må betales kontant eller med sjekk. Kjøper betaler ikke salær. Inngangsbillett med katalog koster 30 kroner, medlemmer av Dataamatørforeningen slipper med en tier, og barn i følge med voksne kommer inn gratis. Det selges enkel mat og drikke.

Til toppen