BEDRIFTSTEKNOLOGI

Surf deg gjennom påska - til halv pris

Surf i påska til 6,60 kroner timen. Påsketilbudet kommer fra Telenor som nå bruker mulighetene som det digitaliserte telenettet gir til å sette ned prisen på bevegelige helligdager.

Frode Eriksen
30. mars 1998 - 15:27

I påska er Telenors tilbud på lokalsamtaler 14 øre per minutt og 50 øre per minutt på fjernsamtaler. Den laveste timeprisen på lokalsamtaler oppnås av de med Telenors rabattpakke "Familie og Venner" som gir 20 prosent avslag på alle lokalsamtaler og ti nummer på fjernsamtaler. Med denne rabatten kan Telenor-kunder i påska få prisen ned i 11 øre per minutt på lokalsamtaler og 40 øre per minutt på fjernsamtaler.

I realiteten gir dette surfemuligheter for kr 8,40 om du ikke har "Familie og Venner" og kr 6,60 med rabatt. Siden Telenor denne gangen setter ned prisen på lokalsamtaler får Telenor Nextels Internett-kunder glede av avslaget når de surfer på nettet.

Telenor vil på samme måte sette ned prisen på alle kommende bevegelige helligdager som på lørdag og søndag. Dette gjelder dager som 1. og 17. mai, Kristi Himmelfartsdag og 2. pinsedag.

- Vi tror dette vil stimulere våre kunder til å ringe mer. Også internettbrukere nyter godt av denne ordningen og kan surfe i påsken til halv pris, sier kommunikasjonsdirektør i Telenor Privat, Elisabeth H. Gjølme.

Rabattordningen "Familie og Venner" er nå tegnet av 650.000 telefonabonnenter og koster 20 kroner i måneden for 20 prosent rabatt på alle lokalsamtaler og ti forhåndsvalgte fjerntakstnummer.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.