Tandberg Data partner presenterer nytt båndstasjonsprodukt

Quantum Corporations DLT, partner av Tandberg Data, vil de nærmeste ukene gjennomføre flere presentasjoner i Europa, deriblant Norden, i forbindelse med sin nye generasjon båndstasjoner.

Quantum Corporations DLT, en ledende aktør innen lagringsteknologi, vil i forbindelse med sitt nye båndlagringsprodukt Super DLTtape, gjennomføre et større roadshow i Europa, hvor mange store navn innen båndlagring vil være til stede. Her kommer også DLTtape-partnere som ATL, Fuji, Imation, Maxell og Overland Data som vil diskutere sine tilbud og produktlanseringsplaner.

Roadshowet starter i Paris 28. november og kommer til besøke seks europeiske byer i løpet av tre uker. Hensikten er å gi sluttbrukere, partnere, produsenter av lagringsmedia og båndbibliotek mulighet til å treffe globale Super DLTtape-partnere.

Dette er første gang et roadshow i denne skala blir gjennomført for vår DLTtape-teknologi, sier Philippe Ory, europeisk markedsjef for DLTtape. Vi er sikker på at det kommer til å bli en stor suksess, da vi hele tiden blir overøst med forespørsler om mer informasjon og demonstrasjoner av de nyeste DLTtape-produktene i Europa. Det ser ut som det foregår en ivrig diskusjon om båndlagring akkurat nå, som gjør at dette kan være en sjanse for nøkkelpersoner til å kunne komme sammen under ett tak og snakke om nettverk og utveksle erfaringer, analysere trender og snakke om emner som er aktuelle akkurat nå, sier han videre.

DLT-teknologien (Digital Linear Tape) er en standard for sikkerhetskopiering og arkivering av bedriftskritisk informasjon i midlere servere og avanserte arbeidsstasjoner. Til dags dato har det blitt installert over 1,4 millioner DLT-stasjoner og 50 millioner DLT- båndkassetter.

Tandberg Data lisensproduserer og markedsfører Quantums DLTtape teknologi. Selskapet produserer i dag DLT 7000 og DLT 8000 og DLT Autoloader, men det er ventet at Tandberg Data kort tid etter lanseringen i Europa, vil starte produksjon og markedsførinmg av det nye båndlagringsproduktet.

Til toppen