The Offspring mener at Napster er fremtiden

På nettstedet til The Offspring har det dukket opp Napster t-shirts og klistremerker, men enkelte er redd for at det kan være ugler i mosen.

Da Metallica, RIAA og Dr Dre gikk til sak mot Napster verserte det rykter om at også The Offspring ville saksøke både Napster og sine egne fan. Nå har gruppen begynt å selge effekter med Napster-logo på sitt nettsted, og har i et intervju med RollingStone.com sagt at de synes både Napster og MP3-bytte er helt greit.

I intervjuet sier blant annet Dexter, sanger og frontfigur for gruppen, "I don't know what Metallica's motives or reasons for what they're doing are, but as far as we're concerned, I support the exchange of MP3 files online. Napster facilitates people being able to share music . . . it's like trading cards. And something like Napster is like having the convention." The Offspring sier med andre ord at de ikke er interessert i å stoppe piratkopieringen av sangene deres.

På The Offsprings eget nettsted står det også at programmer som Napster er fremtiden, og at det hjelper dem å nå ut til sine fans.

Gruppen har også lansert klær og klistremerker med Napster-logoen som selges fra deres nettsted for å vise sin støtte. Ulempen er at de må ta betalt gjennom vanlig brevpost, og at leveringen tar 8-10 uker. I følge nyhetstjeneste Geek.com har Napster ikke godkjent salget av effekter med deres logo på fra Offsprings sider.

Til toppen