Ungdom inviteres til LAN-party

I slutten av juni arrangeres et slags mini-TG i Oslo - en datasamling for ungdom over 15 år. Arrangørene regner med at 500 ungdommer finner veien til Furuset Forum i sommer.

Har du (eller avkommet) tid til overs i sommer? 21. juni arrangeres den hittil største datasamlingen i Oslo-området. De best kjente arrangementet av denne typen er The Gathering, som avholdes i Vikingskipet på Hamar i påsken.
Nuclear::LAN er en datasamling for ungdom fra 15 år og oppover. Det vil bli holdt både spillkonkurranser og såkalte democompoer. Democompoene er en sjanse for grafikk-, musikk-, og programmeringsinteresserte til å vise hva de kan i konkurranse med andre.


De ansvarlige for arrangementet, Benjamin Leitet og Christian Tellefsen, forteller i en pressemelding at LAN gir deltakerne en enestående mulighet til å møte andre med samme interesser, utveksle idéer og skape vennskap og samarbeid.

Og de understreker at dette er et rusfritt arrangement.

På LANs nettsider står følgende liste over ting man ikke trenger å ta med seg: mamma, søsken under 15 år, noen former for narkotika eller alkoholholdige ting, og ting som trekker mer enn 60W (som for eksempel mikrobølgeovn, vannkoker eller TV).

Til toppen