Windows 2000 Beta 3 RC0 er klar

Microsoft har lagt ut en såkalt Release Candidate av den tredje betautgaven av Windows 2000 på selskapets betanettsted. Flere viktige brikker i operativsystemet har omsider funnet sin plass.

Ifølge PC Week Online bekreftet Microsoft onsdag at en foreløpig utgave av Windows 2000 Beta 3 er blitt sendt ut til 1000 utvalgte programvareutviklere. Samtidig har selskapet gjort utgaven tilgjengelig for såkalte Rapid Deployment-partnere på sitt tekniske betanettsted.

Ifølge Jonathan Perlera, en av produktsjefene for Windows 2000 Server, har det vært fokusert på å gjøre oppsettet av tjenester enkelt å bruke. Blant annet er det kommet en oppsettshjelper for å utnytte Active Directory.

Andre viktige nyheter skal være at en rekke tjenester er blitt tettere integrert med operativsystemet, samt at driverstøtten for multimedia-enheter er blitt utvidet.

Hensikten med RC0-utgaven av Beta 3 er ifølge Perera å demonstrere for kundene at Microsoft har stø kurs mot den endelige utgivelsen av Beta 3 i første kvartal av 1999 - antakelig i februar. Men utgivelsen av RCO betyr ikke at Beta 3 vil komme før tiden. Ifølge Perera kan flere Release Candidate-utgaver ventes i tiden som kommer.

Til toppen