WM-Data bytter sjef for infrastruktur

Det norske selskapet WM-Data Infrastruktur bytter ledelse. Den gamle sjefen, Torbjørn Hulbak (bildet) blir erstattet av salgssjefen Ståle Øksnes. Grunnen er at selskapet nå skal tråkke mer på gassen, mindre på bremsen.

Som de fleste andre ICT-selskapene har WM-data Infrastruktur vært gjennom et hardt marked den siste tiden. Nedskjæringer, budsjettkutt og kostnadskutt har vært dagligdags. Men nå er markedet på vei opp, og selskapet mener at man kan slippe bremsen og trykke på gassen.

Dermed ryker administrerende direktør Torbjørn Hulbak ut, og blir erstattet med sin egen salgssjef, Ståle Øksnes.

- Det er derfor vi har gjort dette lederbyttet. Det er naturlig at den ledelsen som har ført selskapet gjennom den harde tiden blir byttet ut når markedet bedrer seg, sier Åke Sätterström, som leder WM-Data Infrastuktur-området for Norden.

- Torbrjørn Hulbak satte i gang en prosess som jeg skal videreføre, sier Øksnes til digitoday.no. Han sier det ikke er noen dramatikk i lederskiftet.

- Markedet har den siste tiden vært svært vanskelig, men det begynner å komme seg nå. Derfor er det viktig at vi er på banen, sier Sätterström som mener at Øksnes har de kvalifikasjoner som skal til for at WM-Data skal komme seg opp av gropen.

Til toppen