BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for BrandStory

BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører. Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

Ikke alle applikasjoner er egnet for skymigrering. Ut fra skymodenhetsvurderingen kan du identifisere applikasjoner og data som er egnet for skyen, samt den beste måten å migrere dem på.
Ikke alle applikasjoner er egnet for skymigrering. Ut fra skymodenhetsvurderingen kan du identifisere applikasjoner og data som er egnet for skyen, samt den beste måten å migrere dem på.
Innhold fra annonsør

En dårlig skystrategi kan fort bety slutten for et skyprosjekt


Ikke alle offentlige skytjenester er like, og ulike skyleverandører har sine egne styrker og svakheter. Å velge riktig sky for virksomheten din, er avgjørende for å oppnå forretningsresultatene du ønsker. En dårlig skystrategi og unøyaktige kostnadsvurderinger i oppdagelsesfasen kan bety slutten for et skyprosjekt.

Multiskyens kompleksitet betyr at bedrifter kan bli overrasket av skjulte kostnader, som å omarbeide applikasjoner for en ny skyinfrastruktur.

Revisjon av infrastruktur og skymodenhetsvurdering

Kartlegging og evaluering av infrastrukturen er det første steget i å skape en skystrategi. Dette inkluderer en teknisk kartlegging av din eksisterende infrastruktur og komponenter samt en analyse av utvekslingen av dataflyter mellom tjenester. Slik kan det defineres hvor virksomhetskritiske alle dine ulike applikasjonene er.

Vi anbefaler å foreta en skymodenhetsvurdering av infrastrukturen og applikasjonene dine. Dette vil hjelpe deg å ta de riktige beslutningene ved å velge de riktige skytjenestene og gi en oversikt over hvordan implementeringen vil fungere. Det gir deg også et bilde av kostnadene og hvor mye økonomisk støtte som vil være nødvendig for transformasjonen.

Ikke alle applikasjoner er egnet for skymigrering. Ut fra skymodenhetsvurderingen kan du identifisere applikasjoner og data som er egnet for skyen, samt den beste måten å migrere dem på. Her kan også alle problemer rundt datasuverenitet og reguleringsproblemer håndteres.

Guide: Multicloud-strategi

Å finne riktig skyleverandør

Hos Basefarm er vi uavhengige i valg av skyteknologier, så vi kan integrere og organisere applikasjoner i det ende-til-ende-multiskymiljøet som er best tilpasset dine forretningsbehov. Vi samarbeider med de store aktørene, inkludert Microsoft AzureAmazon Web Services (AWS) og GCP. Vi har også vårt eget tilbud i form av Basefarm Cloud.

Som en del av din due diligence av skytjenesteleverandører, må du stille spørsmål som: Hvor vil dataene dine bli lagret? Hvordan beskyttes dataene og applikasjonene dine fra andre brukere på skyplattformen? Hvilke sikkerhetsverktøy er tilgjengelige? Hvordan håndteres krav til compliance?

Den kulturelle endringens rolle i skyimplementering

Når migreringsstrategien er på plass, er det viktig å få hele organisasjonen med på å støtte migreringen. Konsulentene våre kan hjelpe deg med å identifisere risikoene og konsekvensene innføringen av sky vil ha på bedriftsledere, avdelinger og brukere. De kan hjelpe med å finjustere prosesser og sørge for at fullstendig oppfyller forretningsbehovene.

Organisasjoner må sette av tid og ressurser til tilpasning av kulturen for å lykkes på skyreisen. Dette inkluderer å sette sammen de riktige teamene for transformasjon, opplæring og å tilby intuitive verktøy i områder slik som samarbeid.

Ikke glem nettverket

Optimalisering av nettverket for å støtte skybaserte applikasjoner er grunnlaget for å oppnå en smidig skytransformasjon. Det finnes tross alt ingen sky uten tilkobling. Likevel ser konsulentene våre ofte at dette ignoreres i skystrategier de har blitt bedt om å vurdere. Robust tilkobling er avgjørende for å få tilgang til skytjenester på en sikker, effektiv og remote måte. Hvis det ignoreres, fører det til dårlig ytelse og en dårligere brukeropplevelse.

Når du migrerer til skyen, sørg for å ta med deg overvåkningsverktøyene

Når du går over fra en privat sky til en offentlig sky kan du miste noe applikasjonssynlighet, siden du ikke lenger administrerer infrastrukturen. Verktøy for Application Performance Monitoring (APM) er avgjørende her for å gi innsikt i hvordan de oppfører seg. Konsulenter hos Basefarm bidrar med smidige metoder og innovative verktøy for å proaktivt overvåke tilgjengelighet, ytelse og sikkerhet for en bedrifts skyløsning.

Overvåking av brukeropplevelsen er også et område det er lurt å se på som en del av forretningsmålet for å levere gode digitale opplevelser. Gartner spår at innen 2023 vil 60 % av infrastruktur- og driftsledere i verden bli pålagt å rapportere om brukernes digitale opplevelse, en økning fra mindre enn 15 % i 2019. Gartner anbefaler å overvåke sluttbrukeropplevelsen på en proaktiv måte samt å gjøre det mulig for Digital Experience Monitoring (DEM) å spore de mest kritiske transaksjonene og kundereisene for å gjøre innvirkningen på brukere mindre.

En «cloud native» tilnærming

Konsulentene våre kan også hjelpe deg til å ligge foran i markedet ved å ta i bruk en skybasert tilnærming. Skybaserte programmer er spesialbygget for å dra nytte av noen av fordelene skyen gir, inkludert fleksibilitet, ytelse og skalerbarhet.

Skybasert utvikling innlemmer flere teknologier og metoder, inkludert DevOps, plattform som tjeneste (PaaS), mikrotjenester og containere, som alle kan hjelpe til å styrke forretningsresultater. Å bevege seg mot skybasert applikasjonsutvikling og -levering er langt mer enn en endring i teknologi, prosesser og arkitektur. Det krever også en kulturell endring. Interne team må for eksempel lære hvordan de bruker kryssfunksjonelle metoder til å sørge for at programvaren kontinuerlig forbedres for å oppnå forretningsresultater.

Organisasjoner som ønsker å bli skybaserte, må imidlertid forstå at det er en kontinuerlig endringssyklus man må forplikte seg til. Konsultasjon er uvurderlig for å hjelpe bedrifter gjennom dette nye skymiljøet, som er i stadig utvikling. Fordelene med cloud native vil imidlertid være verdt innsatsen. Raskere releaser, bedre kundeopplevelser og enklere styring er noen av dem.

Hils på noen fornøyde kunder

Ha en rådgivende tilnærming til sky

Alt for ofte tar organisasjoner en ad hoc-tilnærming til skymigrasjonen, og lurer på hvorfor de ikke får resultatene de forventet. En rådgivende tilnærming er ute etter å definere skyinfrastrukturen din fra begynnelsen, og gir teknisk ekspertise som er skreddersydd for bedriften din for å unngå skuffelser ved skyinvesteringen. Dette inkluderer kunnskap om de beste løsningene og tjenestene.

Uavhengig av hvilke ferdigheter IT-teamet ditt har, bidrar hjelp fra erfarne skykonsulenter til en problemfri migrasjonsprosess og de veileder deg gjennom hele prosessen fra planlegging til implementering og hjelper deg til å bygge et effektivt og langsiktig veikart.