BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for BrandStory

BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører. Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

Vi skaper suksess gjennom samarbeid som gir merverdi, utfyller kompetansen i dine egne DevOps-team og dermed skaper maksimalt utav virksomhetens digitale strategi.
Vi skaper suksess gjennom samarbeid som gir merverdi, utfyller kompetansen i dine egne DevOps-team og dermed skaper maksimalt utav virksomhetens digitale strategi.
Innhold fra annonsør

Innovasjon og It-utvikling – hvordan henger det sammen?

Et kjapt innblikk i kraften fra smidighet, fleksibilitet og samarbeid

Forhindrer hverdagens mange gjøremål nye idéer fra å ta av og vokse videre? Er virksomhetens digitale strategi smidig og fleksibel nok til å opprettholde behovet for fleksibilitet og konkurransekraft? Er dere egentlig innovative eller bare i et slags digitalt limbo?

Og hvordan utvikler markedet seg, egentlig? Er dere på høyden?

Potensielt gullkantede muligheter med AI

Først et ord om innovasjon. Begrepet er blitt noe forslitt, Kjernen er uansett om dere får maksimalt ut av innovasjonsbudsjettene? Enten det gjelder Big Data, AI eller MVP-er (Minimum Valuable Product), kaster alt for mange selskaper bort ressurser og går glipp av muligheter til å skape reelle resultater. Eller, med andre ord: opprettholde konkurransefortrinn og skape fortsatt bærekraftig vekst.

Hvordan lage en bærekraftig digital strategi? »

Nye talenter gir teknologien kraft

Slikt krever dyktige folk. Spørsmålet er hva du vil gjøre for å tiltrekke og beholde de største talentene? Etter mer enn 20 år i bransjen, kan Basefarm underskrive på hvor viktig det er å jobbe med siste teknologi – for tiden Edge, IoT, AI eller Big Data – for å være attraktiv overfor slike arbeidstakere.

I mange selskaper driver små, dedikerte grupper utviklingen og ivrer etter forandring. Uten denne energien blir nyskapning vrient.

Å bruke Basefarm er også en form for rekruttering. Vi skaper suksess gjennom samarbeid som gir merverdi, utfyller kompetansen i dine egne DevOps-team og dermed skaper maksimalt utav virksomhetens digitale strategi. Kort sagt skaper vi sammen nye ting og resultater. Vi er en del av laget.

Så spørsmålet er: hvordan komme ut av hverdagens hengemyr hvor alt haster og det er lite plass for nytt? I denne videosnutten deler Jan Aril Sigvartsen – Chief Evangelist i Basefarm – noe tanker om nettopp det!

Skalere virksomheten til nye høyder

Uansett hva dere driver med, vil vi påstå at vi sammen kan skalere og få farten opp . Men, vi vet hvor skremmende det kan være å ta første skritt. Slikt gir jo konsekvenser, i en eller annen form. Samtidig viser all erfaring at passivitet er verre.

For å takle digital vekst er tilgang på kunnskap, verktøy og ekspertise ekstremt viktig. Uten dette kan du faktisk risikere å bli et offer for egen suksess. Vi ser mange slite med oppskalering av innovasjon og digitale prosesser, ikke minst ved å tilpasse dagens forretningsprosesser til markedsendringer. 

På tide å tenke nytt – for alvor?

Hva er planen?

Sammen med Basefarm kan du snu deg raskere en de største aktørene i bransjen. Vi påstår, freidig nok, at du kan skape større digital suksess sammen med oss enn uten. Basefarm kommer ikke utenfra for å fortelle hvor skapet skal stå, men utfyller kompetansen til DevOps-teamene dine. Vi bidrar til å minimere forstyrrelser som følger endringene inkludert å beholde det som fungerer bra som dere selv vil.

Les mer i vår nyeste e-bok »

Hva vil du realisere?

I denne serien inngår tre artikler. De to andre viser hvordan du kan kickstarte din digital strategi og inntjening gjennom nye inntektsstrømmer basert på smidige, fleksible samarbeid.