BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for BrandStory

BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører. Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

BRANDSTORY: Musikk i skyen – med Microsoft Azure
Innhold fra annonsør

Musikk i skyen – med Microsoft Azure

Musikkbransjen har lenge vært banebrytende innen digital teknologi. Husker du Napster? Ingen bør derfor bli overrasket over at det fremdeles er slik. Selv om musikk på vinylplater har gjort et stort comeback, er det fortsatt et nisjefenomen. Det meste innen musikk konsumeres i dag digitalt og nettbasert. Strømming av musikk er stort, svært stort. Det har raskt blitt måten de fleste hører musikk på. Denne økningen innen nettbasert lytting skaper teknologiske utfordringer for selskapene som leverer disse strømmene. Heldigvis har vi skyen. Uten den fungerer ikke bransjen for musikkstrømming.

Komponere en løsning

Det svenske musikkselskapet X5 kontaktet Basefarm for å få hjelp med utfordringene knyttet til levering av effektive og sikre strømmetjenester.

«Kravene som ble stilt til oss og applikasjonene våre knyttet til tilgjengelighet og kundestøtte, ble stadig vanskeligere å håndtere for vårt lille utviklermiljø», sier Klas Broman, som er teknologidirektør i X5 Music. «Vi trengte hjelp med å støtte, overvåke og skape et mer enhetlig driftsmiljø. Det var i denne situasjonen vi tok kontakt med Basefarm.»

Basefarm forklarte hvordan de kunne bidra til å skape et sikrere miljø i Azure (Microsofts offentlige sky), og hvordan de gradvis kunne overta de døgnkontinuerlige kundestøttetjenestene.

Med hjelpen fra Basefarm har X5 Music transformert tjenestene og forenklet løsningene så mye at behovet for bemannet overvåkning fra Basefarm nesten har forsvunnet, til fordel for mer automatiserte løsninger.

Hvorfor Microsoft Azure?

Det gir store fordeler å bruke Microsoft Azure:

  • Kostnadseffektivt: du betaler bare for kapasiteten du bruker
  • Tidseffektivt: du får mer tid til utviklingsarbeid
  • Skalerbart: du kan skalere opp eller ned etter behov
  • Bedre ytelse: med flere tjenester i skyen, får du mer ut av tjenestene

Bruke en leverandør av skyløsninger

Basefarm er Microsoft-partner av skyløsninger (CSP) på nivå 1. Microsofts CSP-program gir partnere mulighet til å samarbeide direkte med og håndtere kundens livssyklus, inkludert klargjøring, behandling og støtte for kundeabonnementer. Som Microsoft-leverandør av skyløsninger handler vi direkte med Microsoft, ikke med CSP-distributører.

Syv grunner til at du bør jobbe direkte med Microsoft-leverandører av skyløsninger som Basefarm:

1. Lokal støtte med direkte kontakt til Microsoft. Hvis du for eksempel bruker Basefarm, vil vi være ditt eneste kontaktpunkt både for tekniske og fakturarelaterte spørsmål. Hvis en støttesak må eskaleres til Microsoft, har vi etablert en avansert støtteavtale med bedre responstider og høyere prioritet.

2. Bruksbaserte priser. Du betaler bare for det du trenger og bruker. Ingen ting betales på forhånd, og du kan når som helst avslutte eller flytte abonnementene dine.

3. Månedlig konsolidert fakturering. Hvis du bruker andre tjenester fra Basefarm, konsoliderer vi kostnadene dine og sender en samlefaktura for alle utgiftene, inkludert Azure.

4. Optimalisert skyforbruk. Det er svært viktig å kontrollere skyforbruket når man bruker den offentlige skyen. Ved å forstå hvem som bruker hva og til hvilken kostnad, kan du lettere optimalisere forbruket og utgiftene. Vi hjelper deg slik at du ikke betaler for mye for tjenester du ikke trenger.

5. Klargjøring og håndtering av konto. Spar tid for IT-avdelingen ved å la skytjenesteleverandøren gi råd om og klargjøre kontoene dine, samtidig som du beholder kontrollen og funksjonene.

6. Konkurransedyktige priser. Microsoft Azure har konkurransedyktige priser sammenlignet med nett-/direkteavtaler og Microsofts foretaksavtaler.

7. Erfarne eksperter. Som kunde hos Basefarm får du tilgang til våre skykonsulenter med ekspertise, kunnskap og gode råd om skyløsninger.

Basefarm – din skypartner

I løpet av denne reisen har teknologidirektør Klas Broman i X5 også lært mye som han gjerne vil formidle:

«Hvis du skal flytte applikasjoner til skyen, er det viktig å finne den beste fremgangsmåten. Noen applikasjoner fungerer ganske bra som de er når de flyttes til skyen, mens andre må endres mer eller mindre for å fungere som de skal. Hvis disse endringene gjøres på en smart måte, vil det lønne seg både når det gjelder ytelse og kostnader.»

Med Basefarms enorme erfaring med digital transformering og vår anerkjente skyekspertise, kan vi hjelpe deg med utfordringene knyttet til migrering til skyen.