BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for BrandStory

BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører. Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

BRANDSTORY: 10 gode grunner til å velge Dell EMC PowerStore
Innhold fra annonsør

10 gode grunner til å velge Dell EMC PowerStore

Av Børre Nygren, Advisory Systems Engineer, Dell Technologies

Det har vært langt mellom nye og innovative løsninger i lagringsmarkedet. Det endret seg i mai i år da vi lanserte Dell EMC PowerStore.

Aktørene i lagringsmarkedet har de seneste årene kommet med stadig nye oppdateringer og nye generasjoner av sine produkter, men det har vært langt mellom de innovative løsningene. Stort sett har det handlet om raskere prosessorer og nye teknologier som for eksempel SSD og NVMe.

Jeg mener dette endret seg da Dell Technologies lanserte PowerStore i mai – og det var ikke vanskelig å finne 10 gode grunner til hvorfor du bør ta en nærmere kikk på vår nye lagringsløsning.

Børre Nygren 

Dell EMC PowerStore er vårt første lagringssystem som er bygget fra grunnen av etter at Dell kjøpte EMC for noen år siden. Løsningen er bygget med kraftige Intel-prosessorer og en moderne konteinerbasert arkitektur. Blant mulighetene nevner jeg funksjonen AppsOn som lar bedriften kjøre virtuelle VMware-maskiner direkte i lagringssystemet, samt muligheten til å benytte NVMe og SCM (Storage Class Memory) for de virksomhetene som krever den beste ytelsen.

Men det er enda flere gode grunner til å ta en nærmere titt på Dell EMC PowerStore når nytt lagringssystem skal velges. Her er mine topp ti:

 1. Trygghet
  Alle komponenter i disksystemet er redundante, og systemet er designet for å tilfredsstille de strengeste kravene til tilgjengelighet og oppetid. Avanserte mekanismer og programvare sørger for at oppdateringer, utvidelser og migreringer skjer problemfritt og uten driftsstans.
 2. Fleksibel arbeidslast
  PowerStore-arkitekturen er designet for å håndtere en stor variasjon av arbeidslast som både fysisk og virtuell infrastruktur, databaser og konteinerbaserte applikasjoner.
 3. Ytelse
  For å møte dagens og morgendagens krav til ytelse er Dell EMC PowerStore designet med
  fire kraftige Intel-prosessorer per enhet med opptil 112 prosessorkjerner. PowerStore er opptil sju ganger raskere enn forrige generasjon, og har opptil tre ganger så rask responstid.
 4. AppsOn
  AppsOn lar bedriften kjøre virtuelle arbeidslaster basert på VMware vSphere direkte på disksystemet. Dette sørger for en unik fleksibilitet, mobilitet og ytelse. Les mer om AppsOn her.
 5. Skalering
  Skalering kan gjøres både ut og opp. Mer kapasitet, mer prosessorkraft eller kanskje begge deler? Arkitekturen i Dell EMC PowerStore er designet for å understøtte de kommende kravene fra virksomheten.
 6. Effektivitet
  Avanserte algoritmer sørger for effektiv reduksjon av data som lagres med deduplisering og komprimering. Dell EMC PowerStore kommer med en 4:1 datareduksjonsgaranti som standard.
 7. Fleksibilitet
  Den nye PowerStore er bygget på ny konteinerbasert programvare som sørger for effektive funksjoner, sømløs oppgradering og problemfrie utvidelser. Dell EMC PowerStore passer perfekt i datasenteret, men også for modernisering av mindre lokasjoner og utekontorer hvor man ønsker en smidig og moderne lagringsarkitektur.
 8. Intelligent
  Dell EMC PowerStore har innebygget maskinlæring som sørger for best mulige bruk av ressursene i systemet. I tillegg kan man benytte den proaktive helsestatusen CloudIQ som reduserer risiko og sørger for at man er i forkant av eventuelle hendelser. Les mer om CloudIQ her.
 9. Samspill og integrering
  PowerStore leveres med mulighet for å benytte fil-tjenester som CIFS og NFS, innebygget direkte støtte for å benytte VMware virtuelle maskiner, samt at PowerStore har tett integrasjon med applikasjoner og plattformer fra VMware, Microsoft, Oracle, SAP med flere.
 10. Sikret for fremtiden
  Dell EMC PowerStore er også inkludert i Dell Technologies Future-Proof Program som sørger for en sikker investering, støtte for fremtidige oppgraderinger, fornøydhetsgaranti m.m.

Dette er bare noen av grunnene til at din bedrift bør se nærmere på Dell EMC PowerStore. Om du ønsker å vite mer, kan du ta kontakt for en presentasjon eller demonstrasjon av Dell EMC PowerStore, så ser vi på hva vi kan tilføre av verdi for ditt datasenter.

Les mer om Dell EMC PowerStore her – eller ta kontakt med Dell Technologies eller en av våre partnere for mer informasjon og en uforpliktende prat.