BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for BrandStory

BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører. Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

BRANDSTORY: Gratis teknologiopplæring for lærere
Innhold fra annonsør

Gratis teknologiopplæring for lærere


Den tryggeste og raskeste veien til å lykkes med kombinasjonen pedagogikk og teknologi.

For å sikre at Norge beholder sin posisjon som et høyteknologisk samfunn, må utdanningssystemet ha tilgang til rimelig teknologi som er rask å ta i bruk og enkel å administrere. De som går for Microsofts løsninger til skolen får Office 365 Education gratis: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Microsoft Teams og flere andre verktøy.

Kjente verktøy i hendene på flinke pedagoger gir raskere vei til bedre læring.

Les her om hvordan skolen kommer gratis i gang med Office 365 

Nye læringsformer

Ved å kombinere teknologi med pedagogikk, skapes nye måter å jobbe og lære. Samarbeid og samhandling forbedrer læringssituasjonen, med bedre kontakt mellom elevene og lærerne, og ikke minst mot foresatte.

For å komme dit, behøver lærere kunnskap om hvordan lykkes med programvaren. Både Microsoft og Dell Technologies tilbyr både globale ressurser og lokale eksperter til skoleledere og lærere som ønsker å mestre den digitale omstillingen. Microsoft legger til rette for store brukergrupper med lærere over hele verden der man kan diskutere erfaringer og snakke om nye typer muligheter med likesinnede. Dell Technologies har en egen opplæringsportal med trening og opplæring som sikrer at lærere får grundig innføring i alt fra plattformen til Microsoft, de ulike appene, og ikke minst sikkerhetsopplæring. Siden mye tilbys som webinarer i opptak, kan lærere tilegne seg ny kunnskap uansett tid og sted, levert av eksperter som kan både pedagogikk og teknologi. Kursoversikten oppdateres fortløpende. I tillegg har selskapene lokale eksperter i Norge som gjerne bidrar.

Riktige maskiner for oppgaven

For de som velger Microsoft i klasserommet, finnes et stort utvalg maskiner som er spesielt utviklet og tilpasset utdanningsmarkedet. Dell Technologies er Microsofts største globale partner, og har PC-er som gir fordeler som.

 • Lang batteritid som varer hele skoledagen og mer til.
 • Robuste enheter som tåler støt, fall og søl.
 • God ytelse.
 • Sikre og trygge: Inneholder smarte funksjoner for å beskytte barn, lærere og data
 • Prisgunstig: Klienter som er tilpasset alle typer budsjett.

Les mer om produkter og løsninger til utdanningsmarkedet fra Dell Technologies på denne lenken

Derfor er Windows en vinner i klasserommet

Her er noen av de mange grunnene til at Office 365 tilfører klasse i klasserommet.

 • Programvaren er tilpasset det største utvalget av brett og PC-er, og alle typer tilbehør som printere, kameraer, digitale mikroskop og andre typer smarte enheter.
 • Internasjonale undersøkelser viser at tre av fire lærere sier at teknologi hjelper dem å enklere tilpasse seg alle typer læringsformer. Windows støtter alle maskiner og med alle behov, enten maskinene skal instrueres med en penn, tastatur, stemme eller bevegelse.
 • Nyeste versjoner av Windows kommer med integrert sikkerhet i flere lag, noe som beskytter elever, lærere og dataene de skaper.
 • Amerikanske Pew Research Center har funnet at åtte av ti lærere mener at digitale verktøy gir bedre læring gjennom samhandling. Det å lære seg å jobbe i samme dokument på tvers av enheter, er egenskaper elever får stort behov for i arbeidslivet. Med Windows får skolen mer dynamiske læringsmiljø.
 • Bruk av OneNote som digital notatblokk hjelper både elever og lærere med oversikt og kontroll på tildelte- og egne oppgaver.
 • Microsofts kontorstøtteprogrammer i form av tekstbehandling, regneark, til planlegging, presentasjoner og samhandling er mest utbredt på arbeidsplasser. Det vil ha stor verdi for elever å bli superbrukere på verktøy trolig vil bruke når de kommer inn i arbeidslivet.
Ta kontakt med løsningsrådgiver Eivind Bentsen i Dell.
 • Bedre hjelp for de som har læringsvansker: Ifølge en artikkel på nettsidene til Folkehelseinstituttet, har mellom 7 og 10 prosent av norske barn utfordringer knyttet til læring. Office-løsningene har mange smarte funksjoner som gjør lærere bedre i stand til å hjelpe barna, som utheving av tekst, forstørrelsesmuligheter, høy-kontrastsvisning m.m.
 • Tusenvis av elever og lærere har integrert Microsoft Teams som en del av skolehverdagen, og den fungerer som navet for samtaler, møter, filer og apper. For lærere er det enkelt å tildele oppgaver, rette innleveringer og lagre vurderinger på ett og samme sted.

Vil du vite mer om smarte løsninger for utdanning?  Ta kontakt med vår løsningsrådgiver i utdanningsmarkedet Eivind Bentsen ved å sende en epost til denne adressen.